top of page

TUOTTEET JA PALVELUT

Tuotevalikoimamme koostuu alamme kärkituotteista — vain paras hinta-laatu -suhde kelpaa meille. Sen tulette huomaamaan hankkiessanne meiltä terassimarkiisin, screenkaihtimet tai minkä tahansa muun korkean laadun tuotteistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä optimiratkaisut juuri Teidän tarpeisiinne.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

White Room

Toimivia ja tyylikkäitä ratkaisuja auringonsuojaukseen

SÄLEKAIHTIMET

SÄLEKAIHTIMET

Sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina; tarvittaessa suojaten tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen. Ne luovat yksityisyyttä huomaamattomana näkösuojana tai käytännöllisenä tilanjakajana. Tutustu alla erilaisiin sälekaihdinmalleihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Sälekaihtimilla eleganssia ja siisteyttä sisätiloihin

Alumiinisälekaihtimet

Haluatko säädellä luonnonvaloa? Alumiinisälekaihdin on tyylikäs sisustustuote kotiin tai liiketilaan. Se suojaa tehokkaasti auringonvalon haitoilta tai toimii vaikka tilanjakajana. Ohjaa valoa itse tai säädä kauko-ohjattuna. 

Sälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin. Kaihtimet kiinnitetään ikkunan pintaan tai ikkunalasien väliin. Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Alumiinisälekaihtimet ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

Sälekaihdin
Sälekaihdin
Sälekaihdin
Puusälekaihdin
Puukaihdin

Puusälekaihtimet

Puu aitona luonnonmateriaalina luo lämpimän ja harmonisen tunnelman. Puusälekaihdin tuo tilaan näyttävyyttä ja toimii sisustuselementtinä soveltuen kaikkiin kuiviin huonetiloihin.

Valikoimistamme löydät korkealuokkaiset puusälekaihtimet. Valittavana on useita puuvaihtoehtoja ja säleleveyksiä on kolme. Halutessasi puusäleet voidaan käsitellä öljyllä, lakalla tai petsata toiveidesi mukaan.

Puusälekaihdin on tarkoitettu pääsääntöisesti pinta-asennukseen, joka tehdään aina mittatilaustyönä. Asennus onnistuu myös monimuotoisiin ikkunoihin.

Komposiittikaihdin puujäljitelmäpinnalla sopii myös kosteisiin tiloihin. Valikoimistamme löydät korkealuokkaiset puusälekaihtimet.

Puusälekaihtimet ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

Säätölaite Safiiri

Ulvilan Kaihdin on kehittänyt oman säätölaitteen sälekaihtimiin, UK-Safiirin. Se kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon. Tyylikäs ratkaisu, joka viimeistelee sisustuksen ja lisää turvallisuutta lapsiperheissä.

 

Safiiri toimii käsikäyttöisesti, mutta sen älykäs käyttömekaniikka tekee siitä erityisen toimivan ja viimeistelty muotoilu mahdollisimman huomaamattoman.

Safiiri on laadukas ja helppokäyttöinen. Rullaa kaihtimen narut Safiiriin ja sulje läppä – se on siinä! Helppoa ja näppärää. Ei enää roikkuvia naruja ikkunoiden pokissa.

Safiiri sälekaihdin
Kaihdinmekanismi
RULLAKAIHTIMET

RULLA- JA PIMENNYSKAIHTIMET

Rullakaihtimet ovat täydellinen valinta pientä uudistusta vaativaan sisustukseen. Monipuolinen kuosivalikoimamme takaa tyytyväisyyden moneen eri makuun. Pimennyskaihtimilla huoneiden pimennys onnistuu vaivattomasti ja tyylikkäästi. Tutustu alla erilaisiin rulla- ja pimennyskaihdinmalleihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Rulla- ja pimennyskaihtimet ─ loistava vaihtoehto kodin uudistamiseen

Rullaverho
Rullaverho

Rullakaihtimet

Monipuolinen väri- ja kuviovalikoimamme antaa moninaiset mahdollisuudet kodin sisustuksen viimeistelyyn rullakaihtimilla. Uuden ajan sisustuksellinen rullakaihdin on minimalistinen ja yhtenevin väriyksityiskohdin viimeistelty.  Ne sopivat kaikkiin ikkunatyyppeihin ja ne voidaan asentaa kattoon tai seinään. Kankaan valinnalla voidaan vaikuttaa sisään tulevan valon määrään. 

Rullakaihdin on hyvä valinta myös minimalistiseen kotiin, jonne kaivataan näkösuojaa, mutta ei haluta ollenkaan esimerkiksi tavallisia verhoja. Rullakaihtimet suojaavat tarvittaessa katseilta ja auringolta.

Rullakaihtimet ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

Pimennyskaihtimet

Pimennysverho on erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennysverhot myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta.

Pimennysverhot sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet.

Pimennysverhojen avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.
Pimennyskankaat löytyvät monina eri väreinä. Mallistostamme löytyy kattavasti vaihtoehtoja myös julkisiin tiloihin vaadittavia palosuojattuja pimennyskankaita. Saatavana on myös molemminpuolin värjättyjä pimennyskankaita.

Pimennyskaihtimet ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

Pimennyskaihdin
Pimennysverhot
PIMENNYSKAIHTIMET
SCREENKAIHTIMET

SCREENKAIHTIMET

Screen-kaihdin on moderni, monikäyttöinen rullakaihdinratkaisu. Se on helppo pitää puhtaana. Läpinäkyvästä Screen-kankaasta valmistetut suoralinjaiset rullakaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos. Kesällä Screen viilentää tilaa ja poistaa häikäisyä. Oiva vaihtoehto myös parvekkeen auringonsuojaukseen. Tutustu alla erilaisiin screenkaihdinmalleihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Modernia lämmön ja valon hallintaa tyylikkäillä ratkaisuilla

Screenkaihdin
Screen kaihdin
Screen

Screenkaihtimet

Screenkaihdin on moderni, monikäyttöinen rullakaihdinratkaisu. Se on helppo pitää puhtaana. Läpinäkyvästä Screen-kankaasta valmistetut suoralinjaiset rullakaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos. Kesällä Screen viilentää tilaa ja poistaa häikäisyä. Oiva vaihtoehto myös parvekkeen auringonsuojaukseen.

Screenkaihtimet ja -verhot voidaan asentaa sekä talon ulko- että sisäpuolelle. Ne estävät tehokkaasti auringon kuumuuden leviämisen sisätiloihin. Screenkaihdin säilyttää näkymän sisältä ulos. Keväisin ja syksyisin screenkaihtimet toimivat lämmöneristeenä ikkunoissa, parantaen U- ja g-arvoja. Screenkaihtimia käyttämällä ei myöskään tarvita niin paljoa keinovaloa, sillä kaihtimilla voidaan hyödyntää luonnonvaloa.

Screenkaihtimet ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

Screenkaihdin
Screenkangas
Screen
Screenkangas

Screenkankaat

Screenkaihtimissa käytetään laadukkaita Soltis- ja Mermet-screenkankaita, joiden auringonsuojaominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Soltis-screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja niistä voidaan valmistaa aurinkosuojia niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja rullautuvat myös kosteana. Soltis screenkankaat ovat 100% kierrätettäviä tekstiilejä, jotka eivät ole haitallisia ihmisille eivätkä ympäristölle.

Mermet-screenkankaat ovat laadukkaasti ommeltuja kankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti sisäpuolisiin screenkaihtimiin. Laajasta mallistosta löytyy useita eri tiheysasteita ja lukematon määrä värejä. Mermet-screenkangasmallistosta löytyy myös ympäristöystävälliset, PVC-vapaat screenkankaat (SN3% ja SNM3%), joissa on myös bakteerien kasvua ehkäisevä käsittely.

Soltis-screenkankaat

Mermet-screenkankaat

MARKIISIT

Tuotteemme tehdään mittatilaustyönä, eli takaamme optimiratkaisun aina materiaaleista ja mekanismeista lähtien, asiantuntevaan asennukseen ja miellyttävään huoltoystävällisyyteen asti. Tutustu alla eri markiisi- ja kangasvaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

MARKIISIT

Markiiseilla tyyliä ja aurinkosuojaa kotiin, mökille ja yrityksille

Terassimarkiisit

Nivelvarsimarkiisit soveltuvat rakenteensa ansiosta auringon-, lämmön ja häikäisynsuojaksi ikkunoiden eteen, terassien katokseksi sekä auringonsuojaksi paikkoihin, joissa markiisin alapuolisen tilan tulee olla vapaa liikkumiselle, kuten näyteikkunoihin yms. Rakenteensa ansiosta markiisi soveltuu erityisen hyvin kotikäytössä terassien kattamiseen, jolloin se toimii sekä auringon- että sateensuojana.

Terassimarkiisien sähköinen automatisointi on helppoa. Yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella markiisi kulkee kiinni tai auki. Täysautomatisoidut markiisit toimivat itsenäisesti sään ja tuulen mukaan silloinkin, kun et itse ole kotona. Auringonpaisteella markiisi on auki ja estää liiallisen kuumuuden, kun taas liian voimakkaalla tuulella markiisit sulkeutuvat automaattisesti suojellakseen itseään. 

Markiisi
Terassimarkiisi
Markiisi

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisit antavat talon julkisivulle uutta tyylikästä ilmettä ja lisäväriä peittämättä kuitenkaan silmiä lepuuttavia näkymiä.

Ikkunamarkiisit suojaavat sisätiloja auringolta. Sisätilat pysyvät mukavan viileinä ja viihtyisinä kovilla kesähelteilläkin. Ikkunamarkiisi suojaa myös sisätilojen sisustusta kuumalta ja haalistavalta auringonpaisteelta.

Ikkunamarkiisien sähköinen automatisointi on helppoa. Yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella markiisi kulkee kiinni tai auki. Täysautomatisoidut markiisit toimivat itsenäisesti sään ja tuulen mukaan silloinkin, kun et itse ole kotona. Auringonpaisteella markiisi on auki ja estää liiallisen kuumuuden, kun taas liian voimakkaalla tuulella markiisit sulkeutuvat automaattisesti suojellakseen itseään. 

Ikkunamarkiisi
Ikkunamarkiisi
Markiisi

Liikemarkiisit

Yritys on sitä miten se toimii, mutta paljolti myös sitä miltä se näyttää. Huoliteltu julkisivu rakentaa ja vahvistaa palvelujen laatumielikuvaa. Aina et voi riittävästi vaikuttaa varsinkaan vanhan liikerakennuksen julkisivun kuntoon, pintamateriaaleihin ym., mutta markiiseilla voit tehdä paljon imagon hyväksi.


Liikemarkiisi voidaan valmistaa joko ylösrullautuvana ikkunamarkiisina, terassimarkiisina tai  korimarkiisina. Liikemarkiisien sähköinen automatisointi on myös mahdollista.

Liikemarkiisi
Liikemarkiisi

Kangasmallit

Markiisikankaat

Swela -kangasmallisto
Markiisikangas
Sandatex -kangasmallisto
Markiisikangas

Markiisikangas on markiisin tärkein visuaalinen elementti. Hyvä markiisikangas on kestävä, likaa hylkivä, hyvän näköinen ja värinpitävä. Kangasvalikoimamme edustaa kahta valmistajaa. 

Swela -polyesterikankaat

Swelan markiisikankaat ovat laadukkaita ja teknisiä tekstiilejä, jotka valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kestämään ulkoilman rasituksia. Swelan Sunsilk- ja Sunvas-kankaat ovat kuituvärjättyjä polyesterikankaita.

Polyesterin ansiosta kankaat ovat jopa 30 % ohuempia kuin perinteisesti markiiseissa käytetty akryylikangas. Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja erilaisia kuoseja ja värejä löytyy runsaasti. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa.

Sandatexin kankaat ovat 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään.  Mallistosta löytyy mm. PVC-kankaat, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi korimarkiiseissa.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan. Kun haluat tehdä pitkäikäisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta.
 

Sandatex -akryylikankaat
PYSTYLAMELLIKAIHTIMET

PYSTYLAMELLIKAIHTIMET

Lamellit toimivat hyvin verhoina tai huoneen jakajina antaen tilalle ilmettä ja näkyvyyttä. Pystylamellikaihtimet ovat yleisesti olleet teollisuus- ja liiketilojen sekä julkisten rakennusten sisustuselementtejä, mutta mikäpä estäisi niiden käyttöä myös kotona. Pystyasentonsa ansiosta lamellit eivät kerää pölyä ja ovat muutenkin helppohoitoisia. Lamellit on helppo vaihtaa, mikäli halutaan muuttaa sisustusta. Tutustu alla eri lamellivaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Pystylamellikaihtimilla tyylikkäitä ja huoliteltuja ratkaisuja

Pystylamellikaihtimet
Pystylamelli
Lamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimet ovat erityisesti suurten lasipintojen auringonsuojia ja ne toimivat sekä lämmön- että ääneneristäjinä. Luonnonvalon hyödyntäminen on järkevää jo energiataloudellisistakin syistä. Usein valo tulee kuitenkin väärästä suunnasta tai se on liian voimakasta. Pystylamellikaihtimilla voidaan helposti säätää valon suunta ja voimakkuus sopivaksi.

 

Pystylamelleja on saatavana eri leveyksiä ja värivaihtoehtoja on paljon. Materiaalivalikoima on laaja, sisältäen palosuojatut ja pimentävät erikoiskankaat. Kaihtimet asennetaan joko seinään tai kattoon.

Pystylamellikaihtimia ovat saatavana myös moottoroituna, jolloin kauko-ohjaus on mahdollista.

PARVEKEKAIHTIMET

PARVEKEKAIHTIMET

Lasitettu parveke voi olla kesäisin tukalan kuuma. Meiltä löydät helpotuksen siihen.
Soltis- tai Screenkankaasta voimme valmistaa teille joko ylösrullautuvan kaihtimen, paneeliverhot tai vaikkapa markiisin. Tutustu alla eri parvekekaihdinvaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Tyylikästä helpotusta kesäisen parvekkeen kuumuuteen

Parvekekaihtimet
Parvekekaihdin
Parvekeverhot

Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimien pohjimmaisena ideana on tehdä parvekkeesta viihtyisämpi oleskelutila sekä hyödyllisten, että tyylikkäiden tuotteiden avulla.

Läpinäkyvästä Screen-kankaasta valmistetut rullakaihtimet poistavat tehokkaasti kuumuuden, mutta eivät maisemaa. Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa tehokkaammin. Kankaan värin valinta vaikuttaa lämmönsääntelyn lopputulokseen. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.

Parvekesälekaihtimet ovat virtaviivaisen ajaton ja kestävä
valinta parvekkeen näkö- ja aurinkosuojaksi. Suomessa Avainlipputyönä suunniteltavat ja korkealuokkaisista materiaaleista valmistettavat sälekaihtimet ovat huoleton ja huoltovapaa valinta vuosiksi eteenpäin.

Screenkaihtimet
Sälekaihtimet
VERHOKISKOT JA VERHOTANGOT

VERHOKISKOT JA VERHOTANGOT

Verhot ovat yksi sisustuksen oleellisimpia osia. Verhokiskovalikoimastamme löytyy ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Verhotankovalikoimamme on laaja ja sisältää vaihtoehtoja useimpien makuun. Vaihtelevuutta löytyy perinteisistä verhotangoista ajan hengessä oleviin malleihin. Kaikille tuotteille on yhteistä se, että ne ovat korkelaatuisia ja uskomme sinun viihtyvän niiden kanssa pitkään. Tutustu alla eri verhokisko ja -tankovalikoimiimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Verhokiskoilla ja verhotangoilla tyylikästä eleganssia sisustukseen

Verhot
Sähköverhot
Verhokiskot

Verhokiskot

Suuret ikkunapinnat vaativat laadukkaita verhojärjestelmiä. Nyöri- tai kampikäyttöisyys helpottaa verhojen käsittelyä.

Alumiiniset verhokiskot toimivat kätevänä ratkaisuna ripustettavien verhojen käyttöön. Verhokiskoja voidaan käyttää käytännössä missä tahansa, aina kodista ja mökistä työtoimistoon asti.

Alumiinisten verhokiskojen muovattavuus on todella hyvää, jonka takia kiskoja voidaan esimerkiksi taivuttaa useimpiin kulmiin, tarpeen mukaan.

Alumiinisen verhokiskojärjestelmän kruunaa Somfyn sähkökäyttöinen Glydea-järjestelmä, jonka avulla verhojen liikuttaminen sujuu helposti ja varmasti vain napin painalluksella.

Verhotangot
Verhotangot
Verhotangot
Verhotangot

Verhotangot

Hasta verhotangot ja tarvikkeet kruunaavat ikkunan somistuksen. Sisustukseen sopiva verhotanko sulautuu kauniisti verhon tunnelmaan tai erottuu korostaen muuta sisustusta. Verhotankojen värivaihtoehdot sekä erilaiset päätynupit antavat ilmettä sisustukseen.

 

Verhotankoja sekä niihin sopivia useita erilaisia päätyjä voi yhdistellä oman makunsa mukaan. Verhotankojen pituutta on helppo säätää ja niitä löytyy useampia eri vahvuuksia sekä puisina että metallisina.

TAITEOVET

TAITEOVET

Taiteovi on monella tapaa toimiva oviratkaisu. Taiteovi vapauttaa kodin neliöitä aktiivikäyttöön, sekä antaa tilan tuntua. Taiteovilla saat laakaovia monipuolisemmat mahdollisuudet kodin kalustamiseen. Neljän huoneen ja keittiön kerrostaloasunnossa on kahdeksan sisäovea; 3 makuuhuoneen ovea, 1 keittiön ovi, 1 vaatehuoneen ovi, 2 wc:n ovea ja 1 huoneiston ulko-oven sisäpuolinen ovi. Jokainen ovi tarvitsee noin yhden neliön tilaa avautuakseen. Se on noin 10 % asunnon pinta-alasta!!Tutustu alla eri taiteovivalikoimiimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Lisää tilaa ja tyyliä siisteillä taiteovilla

Taiteovi
Taiteovi
Taiteovi

Taiteovet

Taiteovet sopivat hyvin tilaan, jossa halutaan säästää avatun välioven viemä tila. Taiteovia käytetään esimerkiksi vaate- ja pukuhuoneiden sekä välieteisten ovina. Taiteovi soveltuu myös tilanjakajaksi sen keveyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

Taiteovet mahdollistavat jokaisen neliön tehokkaan käytön. Kun tilassa olevat vaatteet tai muut tavarat saadaan piiloon oven taakse, tila näyttää siistiltä ja levolliselta. Taiteoven yläkiskoon sisäänrakennettu lukitus varmistaa ovien pysymisen tiukasti kiinni tai auki. Taiteovi liikkuu hyvin kevyesti; sekä lapsi että vanhus saa oven helposti auki ja kiinni.

Taiteovemme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen mukaan. Eri mallien, pintamateriaalien, lasi- ja puupeilien sekä värien yhdisteleminen antaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilölliseen sisustamiseen.

Taiteovia on saatavilla erilaisista laadukkaista puumateriaaleista, mutta myös hieman edullisimmasta muovimateriaalista.

MURTOSUOJAT

MURTOSUOJAT

Turvallisuus on tärkeää jokaiselle erilaiselle liiketoiminnalle. Murtosuojien avulla yritys voi varmistua omien resurssiensa turvaamisesta tehokkaasti ja tyylikkäästi. Murtosuojia voidaan tarvita esimerkiksi ikkunoihin, tarjoilutiskeille, luukuille tai autotalleille.!Tutustu alla eri murtosuojavalikoimiimme ja ota yhteyttä saadaksenne lisätietoa.

03- 715 2904

Kaivokatu 9, Heinola

Vankkaa turvallisuutta tyylikkäillä murtosuojilla

Murtosuoja
Murtosuoja
Murtosuoja
Murtosuoja

Murtosuojat

Murtosuoja on vankka, varma ja turvallinen tapa turvata yritystoiminnan toimitiloja. Erilaisia murtosuojia on mahdollisuus saada moneen erilaiseen kohteeseen ja tilaan.

Murtosuojamme voidaan jaotella viiteen eri kategoriaan:

•Sälerullain

•Tilanjakorullain

•Murtosuojarullaimet

•Rullaovet ja -seinät

•Jatkuvakäytteiset rullaovet

Kuvissa näette esimerkkejä erilaisista murtosuojistamme. Ottakaa yhteyttä, mikäli tahdotte lisätietoa valikoimistamme.

bottom of page