Sälekaihtimet
Rullakaihtimet
Verhokiskot
Pimennyskaihtimet
Markiisit
Pystylamellikaihtimet
Taiteovet
Kattoverho
Screenkaihtimet
Murtosuojat
Verhotangot
Kvartsilämmitin
Siirrettävät viilentimet
Somfy Tahoma
- Lisätietoja
Parvekekaihtimet
Screen-kankaat
Moottoroitu verhokisko

TUOTTEET >> Somfy Tahoma

Siitä ei ole kovin kauan aikaa, kun saimme rehkiä aurinkosuojiemme kanssa käsin: sulkea ikkunaluukkuja, veivata markiiseja, vetää sälekaihtimia ja nousta ulos autosta avaamaan autotallin ovea. Sitten tuli Somfy tuoden pienet, kätevät sähkömoottorit hoitamaan kaiken raskaan työn puolestamme. Älykäs radiotekniikka (RTS) toi meille käytännölliset kaukosäätimet, jotta pääsimme edestakaisin ravaamisesta.

Tekniikasta on tullut itsestään selvä osa arkipäiväämme. Teemme töitä tietokoneilla ja tietoverkoissa, meillä on autoissamme ilmastointi ja edistykselliset turvajärjestelmät, meillä on vuorovaikutteiset televisiot ja kannettava Internet eli innovaatioita, jotka sopivat elämäntyyliimme.

Mutta kuinka on kotiemme automatisoinnin laita?
Eräs tärkeä askel eteenpäin on io-homecontrol®, uuden radioprotokollastandardin kehitys, joka mahdollistaa kodin erilaisten mukavuustuotteiden viestinnän toistensa kanssa kaksisuuntaisperiaatteen mukaisesti: Kun annat komennon esimerkiksi kaukosäätimellä, pyyntösi suoritetaan ja sitten tarkistetaan, että komento todella on suoritettu, ja sinulle lähetetään vahvistusviesti. Tämä avaa mahdollisuuksia pitkälle vietyyn automatisointiin ja kodin ohjaamiseen olematta itse paikan päällä.

Tahoma Tahoma-laitteella ohjaat kotiasi Internetin kautta

Somfy hyödyntää uutta tekniikkaa ja on edelläkävijä kodin helppokäyttöisyyden lisäämisessä. Voit helposti viestiä kotisi kanssa PC:llä, älypuhelimella tai taulutietokoneella autosta, rannalta, kesämökiltä tai mieliravintolastasi – eli olitpa missä tahansa. Jos esimerkiksi haluaisit antaa jollekin pääsyn autotalliisi poissa ollessasi, se on nyt mahdollista TaHoman ja älypuhelimen avulla. 
Hienointa siinä on se, ettei sinun tarvitse investoida monimutkaiseen ja kalliiseen tekniikkaan, vaan sinun tarvitsee ainoastaan kytkeä TaHoma nykyiseen laajakaistaasi.

Mitä voit tehdä omalla TaHomallasi?
Tahoma® osaa lukea monia erilaisia radioprotokollia ja lisää voidaan lisätä tulevia tarpeita varten. RTS® (Radio Technology Somfy) ja io-homecontrol® sopivat Somfyn ja muiden valmistajien monenlaisten tuotteiden ohjaamiseen, esim. markiisit, sälekaihtimet, verhot, lukot, ovet ja portit. Esimerkkejä muista tuotteista ovat terassilämmittimet, kattoikkunat ja sälerullaimet.

Eräs tärkeä käyttöalue on valaistus, johon on monenlaisia vastaanottimia sekä pinta-asennukseen että rakenteisiin upotettaviksi. 
Tavallisia lamppuja varten on kauko-ohjattavia kytkimiä sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lisäksi näitä kytkimiä voidaan käyttää lähes kaikenlaisiin kodin sähkölaitteisiin, kuten kahvinkeittimiin, äänijärjestelmiin, leivontakoneisiin, sisätilalämmittimiin, jne. 
Kehitys etenee nopeasti ja pian on tulossa erilaisia antureita kodin valvontaan, kuten liikeantureita, magneettikytkimiä, kameroita, vesi- ja savuilmaisimia, ym. 
Lisäksi eräällä alueella on käynnissä voimakasta kehitystyötä: erilaisia tuotteita energian ohjaukseen, josta esimerkkinä lämpötila-anturit ja termostaatit.

Home Motion on kodin tulevaisuutta
Somfyn Home Motion on varma tulevaisuuden hankinta. Se perustuu standardoituun toimintaympäristöön, johon osallistuvat monet edelläkäyvät valmistajat ja johon muut valmistajat voivat liittyä, kun he ovat siihen valmiita. Kyseessä on yksinkertainen ja käytännöllinen tekniikka, joka ei vaadi investointeja kalliiseen ja monimutkaiseen erikoistekniikkaan, vaan voit itse kytkeä lisää tuotteita sitä mukaa kuin haluat kehittää kotiasi.

Haluatko tietää, nähdä tai kokea lisää?

Oikealle olemme keränneet kaikkea saatavilla olevaa tietoa Somfy TaHomasta. Lisäämme uutta materiaalia lanseeraukseen saakka, joten seuraa kehitystä pistäytymällä täällä silloin tällöin uudestaan.


Kaihdinkeskus Heinola - Kaivokatu 9, 18100 Heinola - Puh +358 (0)3 7152 904 - info@kaihdinkeskus.fi