Sälekaihtimet
Rullakaihtimet
Verhokiskot
Pimennyskaihtimet
Markiisit
Pystylamellikaihtimet
Taiteovet
Kattoverho
Screenkaihtimet
Murtosuojat
Verhotangot
Kvartsilämmitin
Siirrettävät viilentimet
Somfy Tahoma
Parvekekaihtimet
Screen-kankaat
Moottoroitu verhokisko

TUOTTEET >> Screen-kankaat

Screenkankaat estävät tehokkaasti kuuman ilman leviämisen sisätiloihin. Screenkangas suodattaa ja säätelee luonnonvalon määrää, mutta säilyttää näkymän sisältä ulos. Screenkankaista voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojatuotteita (markiiseja, screenkaihtimia, rullaverhoja, paneeleja, pystylamelleja yms.) Monikäyttöisen screen- eli ns. maisemakankaan käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistot, hotellit, koulut, sairaalat ja hoivakodit tai vaikka omakotitalon isot ikkunapinnat.

Sisäpuolelle asennettu screenkangas on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Paitsi kankaan kudonnan tiheydellä myös värillä on vaikutusta kankaan ominaisuuksiin, kuten auringonvalon heijastus-, sitomis- ja läpäisyarvoon. Kankaan valintaan kannattaa siis kiinnittää huomiota, sillä se vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Parhaimmillaan kangas heijastaa suurimman osan auringonvalosta takaisin, säilyttäen kuitenkin läpinäkyvyytensä ja tilan tunteen.

Ulkopuolelle asennettavana screenkangas on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Eri screenkankailla voidaan estää ja pysäyttää auringon lämpösäteilystä peräti 95% jo rakennuksen ulkopuolelle. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolelle asennettuna screenkangas vähentää siis merkittävästi kiinteistön jäähdyttämisestä aiheutuvia kuluja.

UUTUUS - Sunseal Screen on screenkankaasta valmistettava kaihdin, joka asennetaan ikkunan väliin. Sunseal pysäyttää aurinkoenergian ennen sisälle pääsyä ulkopuolisen aurinkosuojan tavoin. Ikkunan väliin asennettu Sunseal Screen -kaihdin ei rasita julkisivua eikä ole ulkoilman armoilla. Lue lisää Sunseal-kaihtimista

Sunsystems Screenkangasmallisto
Sunsystems-screenkaihtimissa käytetään tunnettuja ja laadukkaita Soltis- ja Mermet-screenkankaita, joiden auringonsuojaominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Soltis-screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja niistä voidaan valmistaa aurinkosuojia niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja rullautuvat myös kosteana. Soltis screenkankaat ovat 100% kierrätettäviä tekstiilejä, jotka eivät ole haitallisia ihmisille eivätkä ympäristölle. Soltis-kankaista löytyy laaja yli 90 värivaihtoehtoa käsittävä mallisto.

Mermet-screenkankaat ovat tyylikkäitä ja sisustuksellisia. Laadukkaasti kudotut Mermet-screenkankaat soveltuvat erinomaisesti sisäpuolisiin screenkaihtimiin. Laajasta mallistosta löytyy useita eri tiheysasteita ja lukematon määrä värejä. Mermet-screenkangasmallistosta löytyy myös ympäristöystävälliset, PVC-vapaat screenkankaat (SN3% ja SNM3%), joissa on myös bakteerien kasvua ehkäisevä käsittely.

Kaihdinkeskus Heinola - Kaivokatu 9, 18100 Heinola - Puh +358 (0)3 7152 904 - info@kaihdinkeskus.fi