Sälekaihtimet
Rullakaihtimet
Verhokiskot
Pimennyskaihtimet
Markiisit
Pystylamellikaihtimet
Taiteovet
Kattoverho
Screenkaihtimet
Murtosuojat
Verhotangot
Kvartsilämmitin
Siirrettävät viilentimet
Somfy Tahoma
Parvekekaihtimet
Screen-kankaat
Moottoroitu verhokisko

TUOTTEET >> Rullakaihtimet

Rullakaihdin on kodikas ja edullinen vaihtoehto kodin uudistamiseen. Kauniit kuosit värivalikoimineen mahdollistavat kodin monipuolisen sisustamisen. Erityisesti lastenhuoneet ovat hyviä kohteita, kun tilaan halutaan antaa persoonallinen ilme. Rullakaihtimet ovat edullisia vaihdettavuutensa ansiosta, kaihtimen voi vaihtaa vanhoihin kannakkeisiin parissa minuutissa. Näin kodin ilmettä pystyy vaivattomasti muuttamaan.

Rullakaihtimia saa määrämittaisina valmiina paketteina tai ne voidaan valmistaa tarkasti asiakkaan antamien mittojen mukaan. Ne sopivat kaikkiin ikkunatyyppeihin ja ne voidaan asentaa kattoon tai seinään. Kankaan valinnalla voidaan vaikuttaa sisään tulevan valon määrään. Valikoimaan kuuluu myös Soltis, reiällisestä screenkankaasta tehty kaihdin, joka toimii tehokkaana häikäisy- ja näkösuojana, sisäpuolella maisema kuultaa verhon läpi.

Rullakaihtimia saa myös pimentävinä, jolloin ne antavat tarvittaessa tehokkaan valonsuojan. Pimentävät rullakaihtimet sopivat hyvin esimerkiksi lasten- ja makuuhuoneisiin sekä TV-tiloihin.

Asennus ohjeen löydät ASENNUS JA SUUNNITELU osiosta

Kaihdinkeskus Heinola - Kaivokatu 9, 18100 Heinola - Puh +358 (0)3 7152 904 - info@kaihdinkeskus.fi