Sälekaihtimet
Rullakaihtimet
Verhokiskot
Pimennyskaihtimet
Markiisit
Pystylamellikaihtimet
Taiteovet
Kattoverho
Screenkaihtimet
Murtosuojat
Verhotangot
Kvartsilämmitin
Siirrettävät viilentimet
Somfy Tahoma
Parvekekaihtimet
Screen-kankaat
Moottoroitu verhokisko

TUOTTEET >> Pimennyskaihtimet


Pimennysverho on erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennysverhot myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta. Pimennysverhot sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet.
Pimennysverho on täysin pimentävä vasta silloin, kun se on koteloitu. Pimennyskangas kelautuu putken ympärille kotelon sisään ja verho liikkuu tiiviisti molemminpuolisissa sivukanaalien harjaksissa, estäen täydellisesti valon pääsyn sisään. Maksimissaan yhden pimennysverhon koko voi olla jopa 25m2 (5,0 x 5,0m). Pimennysverhojen avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.
Pimennyskankaat löytyvät monina eri väreinä. Mallistostamme löytyy kattavasti vaihtoehtoja myös julkisiin tiloihin vaadittavia palosuojattuja pimennyskankaita. Saatavana on myös molemminpuolin värjättyjä pimennyskankaita.
UUTUUS - Sunseal Black Out!!
Nyt pimennysverhot saa myös ikkunalasin väliin. Sunseal Black Out on patentoitu pimennyskaihdin, joka asennetaan siististi ikkunalasituksen väliin.

Kaihdinkeskus Heinola - Kaivokatu 9, 18100 Heinola - Puh +358 (0)3 7152 904 - info@kaihdinkeskus.fi