Sälekaihtimet
Rullakaihtimet
Verhokiskot
Pimennyskaihtimet
Markiisit
Pystylamellikaihtimet
Taiteovet
Kattoverho
Screenkaihtimet
Murtosuojat
Verhotangot
Kvartsilämmitin
Siirrettävät viilentimet
Somfy Tahoma
Parvekekaihtimet
Screen-kankaat
Moottoroitu verhokisko

TUOTTEET >> Moottoroitu verhokisko

Moottoroidun verhon avaaminen on aina nautinto! Moottoroidut verhot ovat tarkoitettu erityisesti julkisiin tiloihin, mutta myös yksityishenkilöt ovat huomanneet käytön helppouden ja mukavuuden.

Hotelleihin, kotiteattereihin ja neuvotteluhuoneisiin tarkoitettu sähkökäyttöinen verhokisko Glydea on erittäin hiljainen, huoltovapaa ja yksinkertainen asentaa. Kisko sopii useimmille verhotyypeille ja yhdellä verhokiskolla päästään pituudeltaan jopa 15 metriin ja painoltaan 60 kiloon saakka. Tyylikkäästi muotoiltu verhokiskon moottori jää kauniisti verhon taakse piiloon. Moottoroidut verhokiskot ovat saatavana oikealta vasemmalle, vasemmalta oikealle tai keskeltä sivuille aukeavina (ns. teatteriavaus). Glydea on erittäin hiljainen (alle 44dB(A)) ja verhon nopeutta voidaan helposti säätää (12,5 - 20 cm/s).

Somfyn kehittämät Glydea-verhokiskot sopivat erinomaisesti hotelleihin ja kouluihin sekä muihin julkisiin tiloihin, koska verhoa voidaan käyttää huoletta myös käsin. Verhoa voidaan liikutella edestakaisin vetämällä, eikä se vaikuta moottorin toimivuuteen. Lisäksi Glydeaan on saatavana älykäs "Touch Mode" joka saa verhon avautumaan ja sulkeutumaan kankaasta vetämällä.

Sähkökäyttöiset verhot ovat erittäin helppokäyttöisiä. Moottoroitua verhokiskoa voidaan ohjata kaukosäätimellä, painokytkimellä tai se voidaan liittää useimpiin olemassa oleviin väyläohjauksiin. Verhokiskoon voidaan lisätä myös ajastus tai aurinkotunnistin, jolloin verhosta saadaan automaattiverho.

Kaihdinkeskus Heinola - Kaivokatu 9, 18100 Heinola - Puh +358 (0)3 7152 904 - info@kaihdinkeskus.fi